ALLAS.FI
Uima-allas - ilon lähde

Lisää aiheesta

» Allaskatteet

» Allaskatteen kokoaminen


Allaskatteella pidempi uintikausi

Uima-altaan kate pidentää uimakautta säilyttämällä veden lämpimämpänä. Kautta pystyy helposti jatkamaan kahdella kuukaudella huhtikuusta lokakuuhun. Allaskate vähentää myös veden haihtumista ja roskaantumista sekä kemikaalien käyttöä. Katteen voi yleensä myös lukita, jolloin uima-altaan ympäristö on turvallisempi pienille lapsille.

Kestävimmät allaskatteet ovat valmistettu alumiinista ja polykarbonaatista. Runko on yleensä alumiinia ja ikkunat polykarbonaattia, joka on iskunkestävää muovia. Katteita on saatavilla montaa eri mallia ja kokoa. Tilauksesta allaskatteen voi myös teettää halutun kokoiseksi. Katteiden hinnat ovat alkaen 4000 euroa riippuen katteen mallista ja koosta. Alla on muutamia yleisimpiä malleja:

Allaskate - perusmalli Allaskatteet on yleensä tehty useasta eri osasta ja osat liukuvat kiskojen päällä. Kuumana kesäpäivänä osat voidaan työntää yhteen jos katteen sisällä tuntuu liian kuumalta tai jos haluaa uida suoraan auringon säteiden alla.
Allaskate - matala Katteen voi tilata matalana mallina, jolloin se ei erotu ympäristöstä niin helposti.
Allaskate - korkea Allaskatteen saa myös korkeana mallina ja tilan katteen reunoissakin pystyy paremmin hyödyntämään. Tällöin katteen sisälle on mahdollista sijoittaa myös aurinkotuolit ym.

Linkkejä

Geyger GbR