ALLAS.FI
 
Altaan paikkaaminen

Keskustelua altaan hoitoon liittyvistä aiheista.

Altaan paikkaaminen

ViestiKirjoittaja pulikoijat päivämäärä 30.05.2012 18:31

Kysymys koskee maanpäällistä allasta, niin sanottu pata-allas bestwayn valmistama. Altaamme on noin 12kuutiometriä tilavuudeltaan joka on nyt täytettynä ja allas vuotaa jostain pohjastaan hiukan joka näkyy altaan alla olevan pressun päälle kertyvänä vetenä. Millä keinoilla vuoto kohdan löytäisi ja onko mahdollista paikata sisäpuolelta tyhjentämättä allasta?
pulikoijat
 

Re: Altaan paikkaaminen

ViestiKirjoittaja Vieras päivämäärä 02.06.2012 09:00

Meillä oli sama ongelma altaassa eli pohjassa oli reikä. Uima-altaan myyjä kertoi heillä olevan paikka + liima, jonka voi liimata reikään vaikka altaassa on vettä. Kokeilimme monta kertaa liimata paikkaa, mutta emme saaneet pysymään sitä paikallaan. Lopulta sitten tyhjensimme altaan ja paikkasimme sen kun pohja oli kuiva. Itse suosittelisin altaan tyhjentämistä. SIlloin reikäkin löytyy helpommin ja paikkaaminen onnistuu paremmin.
Vieras
 

Re: Altaan paikkaaminen

ViestiKirjoittaja Vieras päivämäärä 02.06.2012 17:20

Kuitenkin löysitte vuotokohdan pohjasta vaikka allas oli täytettynä, vai oliko niin suuri vuoto / reikä että näkyi kunnolla?
Vieras
 

Re: Altaan paikkaaminen

ViestiKirjoittaja Vieras päivämäärä 03.06.2012 07:57

Joo reikä näkyi selvästi vaikkakin oli pieni. Reikä oli sivu/pohjakiskon jatkoliitoksen kohdalla. Lisäksi paikka piti laittaa ns. kulman ympäri. Siksikin oli helpompaa paikkaaminen kun allas oli tyhjennetty.
Vieras
 
Palaa alueelle Uima-altaan hoito

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron