ALLAS.FI
 
vesi maitomaista

Lähetä vastaus


Hymiöt
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
BBCode on Käytössä
[img] on Käytössä
[flash] on Poissa käytöstä
[url] on PÄÄLLÄ
Hymiöt ovat Käytössä
Katso viestiketjua
   

Laajenna näkymää Katso viestiketjua: vesi maitomaista

Re: vesi maitomaista

Viesti Kirjoittaja ExPertti päivämäärä 20.07.2011 08:42

Tuossa voisi ensin mitata pH:n arvo. Se saattaa olla liian korkealla tasolla. Pitäisi olla n. 7.2-7.4 (ihannearvo). Tarvittaessa pH:ta lasketaan pH-miinuksella. Jos pH on kunnossa tai sen säätäminen ei auta, niin sitten kirkastusaine (alumiinisulfaatti) varmaankin auttaa. Pumppua pidetään niin kauan käynnissä, että vedestä tulee kirkasta. Kun alumiinisulfaattia käytetään, niin se kerää sakan altaasta isommiksi partikkeleiksi ja ne jäävät suodattimeen. Pari päivää saostuksen jälkeen on syytä tehdä suodattimelle vastavirtahuuhtelu. koska muuten sakka taas hajoaa suodattimesss ja tulee veden mukana takaisin altaaseen.

vesi maitomaista

Viesti Kirjoittaja uima-allas ekaa kesää päivämäärä 20.07.2011 07:23

Terve.
Olimme pari viikkoa poissa jolloin uima-altaan vesi värjäytyi vihreäksi (levää?). Saimme vihreän veden pois tehokkaalla puhdistuksella. Vesi muuttui maitomaiseksi. Olemme kolmesti shokkikloorannut ja vaihdoimme osan vedestä mutta yhä vesi on maitomaista. Mitä sille pitää tehdä ja voiko siinä uida?

Ylös

cron