ALLAS.FI
 
Suodatin ja kate

Lähetä vastaus


Hymiöt
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
BBCode on Käytössä
[img] on Käytössä
[flash] on Poissa käytöstä
[url] on PÄÄLLÄ
Hymiöt ovat Käytössä
Katso viestiketjua
   

Laajenna näkymää Katso viestiketjua: Suodatin ja kate

Re: Suodatin ja kate

Viesti Kirjoittaja Uimamaisteri päivämäärä 17.04.2016 16:38

Hiekkasuodatinta suosittelen, jossa on riittävän suuri hiekkamäärä ja suodatusteho. Jotkut suodattimet on metallisäiliöillä, mutta suurin osa taitaa olla nykyään muovisäiliöllä. Ei niissä taida paljon eroa olla kunhan vaan valitsee laadukkaan tuntuisen eikä sitä kaikista halvinta.

On kokemusta vastaavasta allaskatteesta ja se on hyvä valinta Suomen ilmastoon. Allas ei juuri roskaannu ja altaan vesi pysyy paljon lämpimämpänä. Kuumana kesäpäivänä saattaa allaskatteen sisällä olla yli 50 astetta lämmintä. Meillä ennätys taitaa olla veden lämmössä 36 astetta (ei lämmitystä). Kate kun on vielä lukittava niin pienten lasten kanssa on helpompaa eikä vaaraa, että ne päätyy altaaseen. Talvella jos tulee lunta enemmän niin katto on hyvä välillä tyhjentää lumesta niin se ei vaurioidu lumen ja jään painosta.

Suodatin ja kate

Viesti Kirjoittaja Heinakuu päivämäärä 17.04.2016 05:31

Aiomme rakentaa pihallemme altaan 8 m x 4 m x 1,6 m. Suodatinvaihtoehtoja näyttää olevan useita. Millaista suosittelette, merkki ja malli? Onko noissa ylipäätään mitään eroja?

Mietimme myös altaan kattamista. Onko kellään kokemusta esim tästä tai vastaavasta?
http://www.allasmarket.fi/shop/?id=95&p ... 08380%20mm

Ylös

cron