ALLAS.FI
 
altaan seinät päällystyvät valkoisella aineella

Lähetä vastaus


Hymiöt
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
BBCode on Käytössä
[img] on Käytössä
[flash] on Poissa käytöstä
[url] on PÄÄLLÄ
Hymiöt ovat Käytössä
Katso viestiketjua
   

Laajenna näkymää Katso viestiketjua: altaan seinät päällystyvät valkoisella aineella

Re: altaan seinät päällystyvät valkoisella aineella

Viesti Kirjoittaja Vieras päivämäärä 24.10.2010 18:51

Oletko mitannut paljon veden pH on? Jos se menee yli 7.6:n niin vesi voi olla jo sameaa ja silloin pitää ph miinuksella tiputtaa pH:ta. Ja miloin suodattimen vastavirtahuuhtelu on viimeksi tehty? Jos on käytetty kirkastusainetta, niin kannattaa imuroida altaan pohja ja sitten tehdä vastavirtahuuhtelu. Vastavirtahuuhteluhan pitää tehdä viimeistään pari päivää kirkastusaineen laiton jälkeen muuten sakka palaa suodattimesta takaisin altaaseen ja tekee veden uudelleen sameaksi.

altaan seinät päällystyvät valkoisella aineella

Viesti Kirjoittaja uima-allas päivämäärä 24.10.2010 16:56

Hei!
Olen aivan pulassa altaan kanssa. Jo pitemmän aikaa altaa reunalle vesirajaan on alkanut kerääntyä kalkki saostumaa. Pohjallakin tuntui olevan jotain rahinaa.
Kauhistuttavin tapahtui noin 3 viikkoa sitten, kun panin uutta Super Boost, pool granular, veteen. Alkoi hurja samentuminen ihan kuin pölyä olisi koko allas täynnä. Näin meni muutama päivä. Nyt vesi on lähes kirkasta, mutta saotumat vesirajassa kasvaa. Altaan pohjalla on sininen kaakeliraita (allas kaakelia paitsi yhdellä seinällä isoja kiviä). Kaakeliraita on aivan samea ja tuntuu kävellessä niinkuin koko allas karhealta. saostuuko kalsiumia vai mitä? Mitä tehdä??

Ylös

cron