ALLAS.FI
 
Millainen uima-allas on paras

Lähetä vastaus


Hymiöt
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
BBCode on Käytössä
[img] on Käytössä
[flash] on Poissa käytöstä
[url] on PÄÄLLÄ
Hymiöt ovat Käytössä
Katso viestiketjua
   

Laajenna näkymää Katso viestiketjua: Millainen uima-allas on paras

Re: Millainen uima-allas on paras

Viesti Kirjoittaja kasper211 päivämäärä 07.11.2018 02:26

Nyt kaupoissa on paljon varastoja ja niitä voi tarkastella osoitteessa https://promocodius.com/fi/ Tämä on kätevä sivusto niille ostajille, jotka etsivät edullisia tuotteita alhaisiin hintoihin.

Re: Millainen uima-allas on paras

Viesti Kirjoittaja Vesipeto päivämäärä 21.04.2018 19:58

Kiitos vastauksesta! Ollaan oltu yhteydessä pariin toimittajaan ja pyydetty tarjoukset heiltä. Lähiaikoina selviää miten etenee.

Re: Millainen uima-allas on paras

Viesti Kirjoittaja ExPertti päivämäärä 16.04.2018 12:43

Vähän vaikea kysymys vastata. Jos haluaa kestävää allasta niin silloin kannattaa unohtaa kaikki puhallettavat ja ilman tukiseinää (metalli tai betoni) olevat uima-altaat. Betoniallas laatoituksella ja lasikuituallas on se kallein vaihtoehto. Edullisempia ja helppotöisempiä ovat metalliseinällä ja allaspussilla varustetut mallit ja osa malleista upotetaan maan sisään ja jotkut voivat olla kokonaan maan yläpuolella. Kaikkia näitä vaihtoehtoja saa Suomalaisista alan liikkeistä. Hinnat ovat muutamasta tuhannesta ylöspäin. Altaan syvyys on yleensä n. 1,2 - 1,5 metriä, joten altaassa ei pärjää pieni lapsi ilman uimataitoa/kellukkeita. Uima-allas on myös mahdollista kattaa (allaskate) ja sen saa tarvittaessa myös lukittua, jolloin allas-alue on turvallisempi pienille lapsille.

Uima-allas vaatii aina pumpun ja suodattimen sekä putkiston, joka liittää nämä toisiinsa. Lisäksi tarvitaan portaat, kemikaaleja veden hoitamiseen sekä mittari veden mittausta varten. Vedestä tarkistetaan pH:n ja kloorin arvot ja niitä säädetään tarvittaessa.

Uima-allas kannattaa aina sijoittaa mahdollisimman aurinkoiselle paikalle niin vesi lämpiää paremmin. Siihen voi myös hankkia lämmittimen. Niitä on sähköllä, puulla ja auringon lämmöllä toimivia.

Millainen uima-allas on paras

Viesti Kirjoittaja Vesipeto päivämäärä 14.04.2018 19:45

Haluttaisiin meidän tontille uima-allas ja meillä on 4 lasta. Osa pieniä - alle 4 vuotiaita. Osaatteko antaa suosituksia millainen kannattaa hankkia, jotta siitä tulisi pitkäikäinen eikä se aiheuttaisi vaaraa lapsille? Mitä pitäisi ottaa huomioon ja mitä tarvitaan - kiitos.

Ylös

cron